Symbiothic - opgericht in 2013 - bundelt de krachten en expertise van 2 bedrijven; Labo Iliano en Wateris.

Symbiothic heeft als doel de kennis van waterchemie, watermicrobiologie en installaties te bundelen om uw uniek aanspreekpunt te zijn rond waterhuishouding.

Symbiothic staat voor neutraal en onafhankelijk wateradvies en biedt u een totaaloplossing gaande van onderzoeken tot een duurzaam resultaat met milieuvriendelijke technologieën.

Symbiothic richt zich op de totale kringloop van water- en luchtkwaliteit in onder andere de volledige zorgsector, het hotelwezen en sport- en wellness centra.

Dankzij de bundeling van onderzoek, wetenschappelijke - en technische expertise zijn we in staat een interpretatie te geven aan het analyserapport maar ook een oplossing voor te stellen in functie van de locatie en de omstandigheden.

Labo Iliano - LVI is een erkend en BELAC-geaccrediteerd laboratorium. Het is zowel voor het Brussels- als het Waals en Vlaams gewest erkend voor de uitvoering van talrijke chemische en microbiologische analyses waaronder Legionella.

Wateris bvba is een engineeringbureau met een uitgebreide ervaring rond techniek, fluido-mechanica, leidingen, gecombineerd met een sterke chemische en bacteriologische kennis.